Nyt kursus i Danmark 2024

Essens, Mangfoldighed, Rumning og accept 2024

Et kursusforløb om at komme hjem til dig selv, og om tillid til at du kan læne dig ind i noget, der er større end dig selv.

Kursusforløbet hviler på det forhold, at vi alle er forskellige, og har brug for hinanden. Kroppen og energien i kroppen vil være udgangspunktet for arbejdet, og du kommer til at arbejde med at lære at docere, så du hverken gør for lidt eller for meget, men formår at ramme lige den bevægelse og impuls, der både kan rummes og initiere at du bliver mere levende.

Fundamentalt for min tilgang er en accept af såvel det mørke som det lyse. Vi må erkende, acceptere og integrere såvel de dele af os, som vi har skubbet ind i skyggen, som de dele som har fået lov til at blive i lyset.

Du kommer til at arbejde med at forstå og erfare de måder, hvorpå du beskytter dig, hvorfor du som udgangspunkt har valgt det, hvilket vil give dig en større frihed til at vælge om det stadig er nødvendigt.

Du kan komme til at erfare tre essentielle ting: erfaring af den dybere menneskelige natur, erfare vigtigheden af at mærke og lytte til dig selv uden censurering, og det at det at kunne rumme livet uden et filter af fortrængning grundet unødig – ( der er ikke en vild løve i rummet ) frygt, er en nøgle til expansion og frihed.

Kurset vil bestå af en dynamisk vekslen mellem undervisning, arbejde i mindre grupper og individuelt procesarbejde i gruppen.

I kursusforløbet vil du lære teknikker og metoder, som du selv kan anvende i din egen proces.

Praktisk

Kursusforløbet består af 3 kurser af tre dage. Når du tilmelder dig, er det til hele kursusforløbet, og din tilmelding er bindende.

Sted

Kursusforløbet afholdes på Rypevej 13, i Dronningmølle

Tid

Fredag og lørdag fra kl. 9-17.30 og søndag fra kl. 9-17

Datoer:

  1. kursus 16-18/08
  2. kursus 11-13/10
  3. kursus 06-08/12

Pris

Hvert kursus koster 3300 DKK. Det samlede forløb koster 9900 DKK. Tilmelding er bindende for alle tre kurser. Du kan betale i rater a 3300kr ca. 10 til 14 dage før hvert kursus eller hele beløbet på en gang.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende mig en mail: ingeliseinfreeland@gmail.com hvorefter du modtager en faktura. Når du har betalt for det første kursus er du sikret en plads på kurset. Påmelding må være senest den 17/06/2024.

Du kan læse mere om min baggrund og min undervisning på https://infreeland.com

Eller i min bog: Mit univers – og dit